Tuinonderhoud Zandhoven 

Je tuinonderhoud in Zandhoven uitbesteden?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte >

Tuinonderhoud Zandhoven

Uw tuin in Zandhoven in perfecte staat houden? Dat regelen we met plezier voor jou, periodiek met een onderhoudscontract of gewoon wanneer je ons nodig hebt. Het maaien van je gazon, snoeien van bomen, verticuteren, bemesten, besproeien en etcetera… Wij zorgen het ganse jaar door voor een goed onderhouden en fris ogende tuin waarvan je kunt genieten.

Tuinonderhoud voor particulieren & bedrijven in Zandhoven

We zijn een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven in Zandhoven. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen en je kan steeds rekenen op onze tuinkennis. Naast het onderhoud van je tuin kan je bij ons ook terecht voor tuinaanleg, grasmatten leggen, gras zaaien, kunstgras leggen, oprit aanleggen, terras aanleggen & het plaatsen van houtconstructies.

Bekijk enkele van onze projecten in tuinonderhoud >

Professioneel tuinonderhoud

Professioneel onderhoud, bemesting en snoeiwerk zijn belangrijk om lang van een mooie tuin te kunnen genieten.

Omdat niet iedereen de tijd of de mogelijkheid heeft dit allemaal zelf te doen, staat GD Greenconcept in voor het onderhoud van jouw tuin.

Diensten tuinonderhoud:

 • Algemeen onderhoud
 • Minitractorwerken (klepelen, frezen, nivelleren, …
 • Maaien van gazon (zowel groot als klein)
 • Gazonverzorging (maaien, bemesten, verticuteren,…)
 • Scheren van hagen
 • Aanplanten van hagen
 • Ruimen van bladeren
 • Wieden of bestrijden van onkruid
 • Leveren en verdelen van boomschors/lava/teelaarde
 • Terras – en opritreiniging
 • Snoeien en vellen van bomen
 • Herstellen van stormschade
 • Hakselen van hout
 • Uitfrezen van stronken
 • Winterklaar maken van uw tuin
 • Winterdienst (zout strooien, ruimen sneeuw,…)
 • Plaatsen van robotmaaiers
tuinonderhoud
GD Greenconcept, tuinaanleg, tuinonderhoud

Onderhoud privétuinen

Het onderhoud van jouw tuin is zeer belangrijk. Samen met jou kijken we hoe we de schoonheid van jouw tuin goed kunnen laten uitkomen zodat je dit niet helemaal zelf hoeft te doen. Onze diensten kunnen variëren van snoeien, onkruidbeheer, gras maaien, bemesten,…

Tweewekelijks, maandelijks, of 1 à 2 maal per jaar, afhankelijk van je wensen komen wij bij jou langs. Zo kan je zorgeloos genieten van je mooi onderhouden tuin.

Onderhoud bedrijfstuinen

Een mooie bedrijfstuin draagt bij aan het succes van een onderneming. Mooie planten, strak gesnoeide hagen en een gemaaid gazon geven een verzorgde indruk. Wij geven je een totaalplaatje van het onderhoud aan jouw bedrijf. Zodat jij, jouw werknemers en jouw klanten kunnen toekomen op een verzorgd terrein.

Dit alles kan met een onderhoudscontract op maat. Bijvoorbeeld maandelijks of jaarlijks.

Onderhoud appartementstuinen

Een mooie appartementstuin draagt bij aan het welbevinden van de bewoners. Zij kunnen genieten van een rustige, verzorgde omgeving. Wij bieden je het volledige onderhoud van de gemeenschappelijke appartementstuin alsook het privégedeelte indien gewenst.

Snoeiwerken

Snoeien is veel meer dan alleen maar wat takjes wegknippen. Daarom is het belangrijk dat dit met zorg en precisie wordt uitgevoerd. Wij verzorgen het jaarlijkse onderhoud van jouw hagen, bomen en andere beplantingen, alsook het inkorten hiervan. Wij verzorgen voor jou de snoei- en opkuiswerken en indien gewenst kan het snoeiafval door ons worden meegenomen.

Gazon maaien en onderhouden

Welke gazon je ook kiest, hij blijft pas gezond als hij regelmatig wordt gemaaid. Of je nu een grote of kleine gazon hebt, bij ons kan je steeds terecht voor al je maaiwerken. Ook voor het bemesten en verticuteren van uw gazon bent u bij ons aan het juiste adres.

Onkruidborstel

Onkruid wordt snel en effectief verwijderd, u ziet direct resultaat.Het borstelen van onkruid is een milieuvriendelijk alternatief, er wordt geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en er is geen brandgevaar, zoals bij het gebruik van een gasbrander.

| Beleef tuinplezier dankzij GD Greenconcept. Heeft u een project voor ons? Contacteer ons >

Waarom u met ons moet samenwerken?

We houden de lijntjes graag kort. En daar profiteren onze klanten uitermate van. Persoonlijk contact en zaken die altijd tijdig en correct geregeld zijn. Een woord is een woord, en goede afspraken maken goede vrienden.

Wij zijn benieuw om jouw te ontmoeten.

Met GD Greenconcept drukken we onze stempel in de tuinwereld. Er staat een heel team voor je klaar, ongeacht of het nu gaat om een complete (her)aanleg, specifieke tuinwerken die moeten gedaan worden of het onderhoud van je (bedrijfs)tuin.

Wij zijn ook actief in: