Kunstgras leggen Boom 

Wil je kunstras laten leggen in Boom?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte >

Kunstgras leggen Boom

Kunstgras leggen … Sommige vinden kunstgras heerlijk, anderen moeten er niet aan denken, maar het feit blijft is wel dat u hele jaar door kunt genieten van een prachtig grastapijt zonder te moeten maaien.

Nat of droog weer? Het blijft er even mooi uitzien. Besproeien, hooikoorts of allergie? Nooit geen last meer van! Moet ik er dan nooit iets voor doen? Af en toe eens borstelen is voldoende. Meer vrije tijd om te genieten van je tuin, daarvoor doe je het natuurlijk!

Als je wilt kunstgras laten leggen in je tuin in Boom, dan moet je rekening houden met een aantal factoren die van invloed kunnen zijn op de prijs. De prijzen voor kunstgras leggen hangen onder meer af van de samenstelling van het kunstgras en de vezels (aantal, hoogte, dikte,…) en hoe de huidige grond erbij ligt en hoe vlot deze bereikbaar is. 

Voor particulieren & bedrijven

We zijn een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven als het aankomt op kunstgras laten leggen in Boom. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen en je kan steeds rekenen op onze tuinkennis. Naast het plaatsen van grastapijt kan je bij ons ook terecht voor tuinaanleg, gazonaanleg, tuinonderhoud, oprit aanleggen, terras aanleggen & het plaatsen van houtconstructies.

Bekijk enkele van onze projecten in tuinaanleg >

Kunstgras leggen Boom

Kunstgras laten leggen is wel een opdracht die precisie vereist. Lees hieronder hoe we te werk gaan bij het leggen van kunstgras in jouw tuin.

Ondergrond voorbereiden

Wij werken meestal met stabilisé als ondergrond omdat je hiermee onkruid en mollen maximaal mee uit je tuin houdt. Het zorgt bovendien voor een egale ondergrond waardoor het kunstgras ook mooi egaal komt te liggen. Heb je geen last van mollen, een slechte waterafvoer of verzakkingen? Dan kunnen we in samenspraak ook opteren voor kunstgras te leggen op een ongezonde ondergrond. In dat geval verwijderen we de toplaag en zorgen we voor een effen oppervlak door het aan te trillen.

Kunstgrasmatten snijden

Eens we de juiste afmetingen hebben uitgesneden, kunnen we de kunstgrasmatten op hun plaats leggen met een afstand van +-2 millimeter tussen de naden. Onder de naden plaatsen we de lijmband waarop achteraf de lijm komt om het grastapijt aan elkaar vast te maken.

Matten aan elkaar lijmen

Vervolgens gaan we de matten aan elkaar vast lijmen en daarna kunnen we de naden aan elkaar vastmaken. 

kunstgras leggen
kunstgras laten leggen

| Beleef tuinplezier dankzij GD Greenconcept. Heeft u een project voor ons? Contacteer ons >

Waarom u met ons moet samenwerken?

We houden de lijntjes graag kort. En daar profiteren onze klanten uitermate van. Persoonlijk contact en zaken die altijd tijdig en correct geregeld zijn. Een woord is een woord, en goede afspraken maken goede vrienden.

Wij zijn benieuw om jouw te ontmoeten.

Met GD Greenconcept drukken we onze stempel in de tuinwereld. Er staat een heel team voor je klaar, ongeacht of het nu gaat om een complete (her)aanleg, specifieke tuinwerken die moeten gedaan worden of het onderhoud van je (bedrijfs)tuin.

We zijn ook actief in: