Klinkerwerken Putte 

Oprit aanleggen? Terras aanleggen? 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte >

Oprit & terras aanleggen Putte

Wil je een oprit aanleggen of terras aanleggen in Putte? Als ervaren klinkerlegger bieden we je een breed gamma aan materialen voor klinkerwerken waarmee we je terras & oprit aanleggen. We doen uiteraard meer dan enkel klinkerwerken:

betonklinkers, kleiklinkers, tegels, natuursteen, hout, kasseien, dolomiet, grasdallen, grind, …

Voor we starten met je oprit aanleggen of terras aanleggen komen we graag eerst vrijblijvend langs zodat we je wensen en verwachtingen in kaart kunnen brengen. We bespreken wat jullie voorkeuren zijn qua materialen en we leggen je de voor- en nadelen van elke materiaalsoort uit. Afhankelijk van de legpatronen en afwerkingsmogelijkheden kan de prijs hierdoor namelijk verschillen.

Tijdens ons plaatsbezoek kunnen we dan meteen ook de bereikbaarheid van je oprit en terras zien zodat we de juiste machines en apparatuur kunnen voorzien.

Oprit aanleggen Putte

Wij laten niets aan het toeval over om de perfecte oprit aan te leggen. De meeste opritten leggen we aan in stijlvolle (beton)klinkers, maar ook tegels, kasseien of natuursteen in combinatie met dolomiet, grasdallen of grind behoren tot de mogelijkheden. Klinkerwerken combineren met andere materialen is momenteel enorm populair. De opties zijn eindeloos.

Terras aanleggen Putte

GD Greenconcept legt volgens jouw voorkeur een terras aan in natuursteen, klinkers, tegels, keramische tegels, hout… Voor de juiste materiaalkeuze nemen we tijdens ons plaatsbezoek graag de tijd om alle voor- en nadelen met jou door te nemen.

Uiteraard leggen we niet alleen terrassen, maar we leggen ook verhardingen voor poolhouses, zwembaden, tuinpaden, parkings, etcetera.

Klinkerwerken voor particulieren & bedrijven

We zijn een betrouwbare klinkerlegger voor zowel particulieren als bedrijven. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen en je kan steeds rekenen op onze expertise in klinkerwerken.

Naast een oprit aanleggen of terras aanleggen kan je bij ons ook terecht voor tuinaanleg, gazon aanleggen, grastapijt leggen, tuinonderhoud en voor het kopen & laten plaatsen van houtconstructies zoals tuinhuizen, carports, houten aanbouw, houten terrassen, houten afsluitingen, houten tuinpoorten, houten terrassen, …

Vragen over klinkerwerken? Interesse om samen te werken? Vraag een gratis offerte >

Aanleg oprit & terras in Putte

Indien nodig verwijderen we je huidig terras en/of oprit (en onderliggende betonplaat).

Voor houten terrassen raden we steeds hardhout aan. Het is onderhoudsvriendelijk en heeft een lange levensduur.

Gert - GD Greenconcept
tuinaanleg, tuinwerken, GD Greenconcept
tuinaanleg, tuinwerken, GD Greenconcept
houten constructies op maat, GD Greenconcept

| Beleef tuinplezier dankzij GD Greenconcept. Heeft u een project voor ons? Contacteer ons >

Waarom u met ons moet samenwerken?

We houden de lijntjes graag kort. En daar profiteren onze klanten uitermate van. Persoonlijk contact en zaken die altijd tijdig en correct geregeld zijn. Een woord is een woord, en goede afspraken maken goede vrienden.

Wij zijn benieuw om jouw te ontmoeten.

Met GD Greenconcept drukken we onze stempel in de tuinwereld. Er staat een heel team voor je klaar, ongeacht of het nu gaat om een complete (her)aanleg, specifieke tuinwerken die moeten gedaan worden of het onderhoud van je (bedrijfs)tuin.

We zijn ook actief in: