Gazonaanleg Rijmenam

Gras zaaien of grasmatten leggen regio Rijmenam?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte >

Gazon aanleggen Rijmenam: gras zaaien of grasmatten leggen?

Wil je een gazon aanleggen in Rijmenam? Bij een gazonaanleg heeft u de keuze: gras zaaien of grasmatten leggen. Gras zaaien is goedkoper dan grasmatten leggen, maar u moet wel rekening houden met de tijd van het jaar. Het voor- en najaar zijn de beste tijden om gras te zaaien omdat de aarde de geschikte temperatuur heeft zodat de graszaadjes kunnen ontkiemen. 

Bij het zaaien van een gazon moet u natuurlijk een tijdje wachten tot u een mooi gazon heeft. Wil je geen maanden wachten? Liever meteen een mooi groen gazon? Dan moet je kiezen voor grasmatten. Grasmatten leggen is een echte aanrader! De grasmatten die wij gebruiken zijn 100% onkruidvrij. 

Voor particulieren & bedrijven

We zijn een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven in Rijmenam. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen en je kan steeds rekenen op onze tuinkennis. Naast de aanleg van je gazon kan je bij ons ook terecht voor tuinaanleg, kunstgras leggen, tuinonderhoud, oprit aanleggen, terras aanleggen & het plaatsen van houtconstructies.

Bekijk enkele van onze projecten in gazonaanleg >

Werkwijze gazon aanleggen

Bij een gazonaanleg starten we altijd met een goede voorbereiding. Uw oude gazon word verwijderd. Nadien zullen we de grond frezen, meststoffen toevoegen en bodemverbeteraars inwerken. Dit is essentieel om een goede inworteling en een mooi groen gazon te verkrijgen.

Indien nodig wordt grond aangevoerd of afgevoerd. En vervolgens gaan we de grond egaliseren om dan in te zaaien of matten te leggen.

In een volgende stap is het belangrijk om voldoende te sproeien.

Wil jij ook je gazon laten aanleggen? Heb je een voorkeur voor graszoden of een traditionele gazonaanleg?

Doorheen de jaren heen hebben we een enorme expertise opgebouwd als het aankomt op gras. Wij hebben een uitgebreid machinepark zodat wij uw gazon tot in de puntjes kunnen afwerken.

Dit zowel voor de kleinere gazons met beperkte doorgang, als de grotere waar we aan kunnen met onze minitractor.

We kunnen u dus met enige trots zeggen dat wij zeker de geschikte partner zijn. Niet alleen qua know-how, maar ook qua prijs & kwaliteit!

Er is één nadeel bij het laten aanleggen van uw gazon door GD Greenconcept. U heeft gegarandeerd jaloerse buren.

Ook voor het onderhoud van uw gazon kan u bij ons terecht, dit zowel voor bemesting, verticuteren, klepelmaaien, maaien, … tot een renovatie van uw bestaande gazon.

tuinaanleg, tuinwerken, GD Greenconcept
tuinaanleg, tuinwerken, GD Greenconcept
tuinaanleg, tuinwerken, GD Greenconcept

| Beleef tuinplezier dankzij GD Greenconcept. Heeft u een project voor ons? Contacteer ons >

Waarom u met ons moet samenwerken?

We houden de lijntjes graag kort. En daar profiteren onze klanten uitermate van. Persoonlijk contact en zaken die altijd tijdig en correct geregeld zijn. Een woord is een woord, en goede afspraken maken goede vrienden.

Wij zijn benieuw om jouw te ontmoeten.

Met GD Greenconcept drukken we onze stempel in de tuinwereld. Er staat een heel team voor je klaar, ongeacht of het nu gaat om een complete (her)aanleg, specifieke tuinwerken die moeten gedaan worden of het onderhoud van je (bedrijfs)tuin.

We zijn ook actief in: